AKTUELNO

Bivša farmerka našla se u žiži medijske pažnje zbog nedavnog pobačaja i burnog raskida sa svojim partnerom iz rijalitija, a nas je sada ugostila u svom novom domu.

Učesnica sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', atraktivna pevačica Marija Ana Smiljanić za Pink.rs otvorila je vrata svog novog stana.

Marija Ana se pre manje od mesec dana sa Kanarevog brda preselila u beogradsko naselje Rakovica gde je otpočela novi život, posle muka kroz koje je prošla nakon raskida sa partnerom iz rijalitija - manekenom Filipom Đukićem i spontanog pobačaja.

Foto: E-stock

Mnoge loše stvari su mi se izdešavale u poslednje vreme, pa sam odlučila da je najbolje da za početak promenim adresu. Želim da izbegnem svaki kontakt sa Filipom. On sada ne zna moju tačnu adresu. U starom stanu me je sve podsećalo na njega i na naš zajednički život. Ovako je najbolje, stan jeste skromniji i manji od prethodnog, ali šta je, tu je - počinje priču pevačica.

Foto: Pink.rs/Arhiva

U novom domu, Marija Ana je pronašla mir i harmoniju koja joj je u proteklom periodu nedostajala. Stan je uredila skromno, po svom ukusu, a praznični duh je već uplovio u njen novi dom.

Obožavam novogodišnje praznike i jedva sam čekala da okitim jelku. Naravno, tu su moje omiljene boje - bela i zlatna - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs/Arhiva

Bivša farmerka nije mogla da se odvoji od svojih omiljenih plišanih igračaka koje su našle mesto u njenoj spavaćoj sobi.

Foto: Pink.rs/Arhiva

Ništa bez mog mini životnijskog carstva. Njih nosim svuda sa sobom. Dešava se da ih nekad ponesem i kada putujem na duže - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs/Arhiva

Foto: Pink.rs/Arhiva

Kako kaže, pevačica voli da ugosti prijatelje i kolege u svom novom stanu, a najčešće priprema testenine.

Kada mi dođu gosti, volim da ih iznenadim dobrom porcijom špageta na razne načine, a uz to naravno pijemo neko fino vino.

Foto: Pink.rs/Arhiva

Foto: Pink.rs/Arhiva

Foto: Pink.rs/Arhiva

Foto: Pink.rs/Arhiva

Inače, Marija Ana nam je okrila da priprema singl pod nazivom ''Opasno je dobro'' za koji će snimiti i provokativni spot, na radost jačeg pola.

Foto: E-stock

Još ne razmišljam o tome da uplovim u novu vezu. Još nisam u potpunosti prebolela sve što se izdešavalo s Filipom, tako da nisam spremna za nekog novog. Sada želim da se maksimalno posvetim poslu i ovom singlu koji pripremam - završava Marija Ana.

Uprkos svemu uživa u pretprazničnom raspoloženju

Iako je poprilično stresan period iza Marije Ane, ona je odlučila da otpočne novi život, te tako i da zaboravi sve nemile događaje koji su joj se dešavali u proteklom periodu. Ona uživa u pretprazničnom raspoloženju, a svoju jelku je već okitila. Nijanse koje dominiraju na njenom božićnom drvetu su zlatna i bela, inače njene omiljene boje. U njen dom već se uselio duh praznika, a u Novoj godini sebi je poželela da što pre prebrodi i potpuno zaboravi na sve probleme koji su iza nje.

Autor: M. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Farma

#Farma 7

#Filip Đukić

#pevačica

'