AKTUELNO

Bivši farmer u jednom periodu išao je od rijalitija do rijalitija, a zbog svog ponašanja bio je u žiži medija.

Saša Ćurčić Đani, fudbalski reprezentativac nekadašnje Jugoslavije, već godinama živi u Londonu, a u srpskim medijima se pojavljuje uglavnom samo kada uđe u neki naš rijaliti šou.

Foto: Pink.rs

Naime, Đani je 2007. godine pobedio u jednom srpskom rijalitiju, a posle toga je 2009. godine učestvovao u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu "Farma" 2009. godine. Đani je definitvno bio jedan od učesnika koji je obeležio prvu sezonu Farme. On je napustio rijaliti i odustao od borbe za impozantnu cifru od 100.000 evra. Pisalo se da su posle njegovog izlaska sa najpoznatijeg imanja u regionu morali da obnove bunar budući da je Saša u trenutku pijanstva uništio cevi za vodu.

Foto: Pink.rs

Međutim, on je ponovo zaintrigirao domaće medije nesvakidašnjem gestom. Đani, koji već godinama živi u Londonu, pre nekoliko dana prisustvovao je utakmici između Arsenala i Kristal Palasa, za koji je igrao devedesetih godina. Nakon što je njegov nekadašnji klub izvojevao pobedu nad Arsenalom, Đani je istrčao na teren da na svoj način to proslavi.

Ovako sada izgleda Saša Ćurčić:

Autor: Pink.rs

#Farma

#Fudbaler

#Saša Ćurčić

'