AKTUELNO

U Starom dvoru u Beogradu, 18. put organizovan je prijem za dobrovoljne davaoce krvi. Tom prilikom uručene su zahvalnice najistaknutijim institucijama, a među dobitnicima je i Televizija Pink.

Televizija Pink doprinela je da se promocija davalaštva na najbolji način prezentuje stanovništvu, zbog čega se porodica davalaca krvi proširila, a to je osnovni cilj Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Direktor Instituta za transfuziju krvi dr Gradimir Bogdanović izrazio je zahvalnost Televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

- Doprinos Televizije Pink je veliki i mi smo zahvalni zbog toga što je prava poruka na pravi način i u pravo vreme stigla do onoga ko može da pomogne ugroženim pacijentima. To je doprinos koji mi veoma cenimo - izjavio je Bogdanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Institut za transfuziju krvi je tokom ove godine prikupio više od 77 hiljada jedinica krvi, što je za 10 hiljada jedinica više nego prošle godine.

- Takav jedan dar koji mi koji dajemo krv imamo prema drugima kojima je ta krv potrebna je nešto što uliva nadu da ovaj svet ide u pravom smeru, da mi svi zajedno imamo pred nama prave vrednosti i da te vrednosti prenosimo - rekao je Andreja Mladenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink će nastaviti da i dalje izveštava i podiže svest javnosti o važnosti i neophodnosti ovakvih humanitarnih akcija.

#Krv

#Televizija Pink

'