AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U jutarnjem programu "Dobro jutro! Jovana i Srđan" gledaćete:

Kakvu reakciju Moskve treba očekivati nakon jučerašnjeg ubistva ruskog ambasadora u Turskoj, u prelistavanju štampe pitamo Ljubinku Milinčić, glavnu urednicu "Sputnika" i Žarka Rakića, glavnog i odgovornog urednika "Politike", i prof.dr Duška Tomića, šefa katedre za bezbednost Fakulteta za inženjerski menadžment, a iz Ankare će nam se javiti i Danilo Vučetić, ambasador Srbije u Turskoj.

Kako je srpskim balerinama pripala čast da učestvuju u rođendanskom slavlju kraljice Elizabete, u temi jutra otkriće nam balerine Kraljevske akademije za igru iz Beograda.

Ko će se sve naći u bazenu na oproštajnoj utakmici proslavljenih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića, tema je o kojoj svi pričaju.

Sa Srđanom Giletom Gojkovićem razgovaraćemo o koncertu Električnog orgazma koji je zakazan za 23. decembar u Domu omladine.

Đorđe Milutinović, direktor Kombank Arene otkriće nam detalje predstave "Petar Pan na ledu" koju će ovoga vikenda izvesti čuveni ruski klizači.

O predstavama "Buba u uhu" i "Tajna crne ruke" koje će sutra i prekosutra biti izvedene u Sava centru razgovaraćemo sa glumicama Radom Đuričin i Vjerom Mujović i režiserom Ljubišom Ristićem.

#Jovana Joksimović

#Jutarnji program

#Srđan Predojević

'