AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U emisiji "Dobro jutro Jovana i Srdjan!" gledachete:

Koje su posledice odluke Prištine da prekine dijalog sa Beogradom do bezuslovnog oslobađanja Ramuša Haradinaja, u prelistavanju štampe razgovaramo sa Milivojem Mihajlovićem, direktorom Radio Beograda i Dušanom Janjićem, predsednikom "Aktivne Srbije".

Čime je Kontrola letenja Srbije i Crne Gore zaslužila prestižno priznanje Evropske komisije, u temi juta pitamo Radojicu Rovčanina, direktora SMATSA.

U koje sve infrastrukturne projekte Srbija ulaže 9 milijardi evra, reći će nam Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije.

Predizbornu kampanju za predsedničke izbore komentarišemo sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim urednikom "Informera".

Zašto je plan Bakira Izetbegovića da Srbiju ponovo optuži za genocid propao pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, tema je o kojoj razgovaramo sa Nenadom Stevandićem, potpredsednikom Skupštine Republike Srpske i advokatom Brankom Lukićem.

Zašto nam mladi ginu u saobraćaju, tema je koja nam je u fokusu.

Muzički gosti ovoga jutra su nam članovi kamernog tria Artium koji će 16. marta održati koncert u Srpskoj akademiji nauka.

Sa glumicom Ljiljanom Stjepanović razgovaraćemo o predstavi "Grk Zorba" koja će 16. marta biti izvedena u Pozorištu na Terazijama.

Ugostićemo i Aleka Rodića, glumca i direktora Malog pozorišta "Duško Radović" sa kojim ćemo pričati o predstavi "Strašne priče braće Grim", koja će 12. marta biti izvedena u ovom pozorištu.

#Dobro jutro

#Jovana Joksimović

#Jutarnji program

#Srđan Predojević

#Televizija Pink

'