AKTUELNO

Saobraćaj je umerenog intenziteta.

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta, a vozačima se savetuje oprez zbog jutarnje magle i moguće poledice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AM).

Vozačima se preporučuje da putuju u vremenu između 10 i 16 sati, jer je vidljivost tada poboljšana.

RADOVI NA PUTU

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije izmedju stubova. Radovi će trajati svakodnevno do 15. marta. Alternativi pravac je Novi Obrenovački put. Izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta kod Farkaždina, na deonici Perlez - Kovačica. Za vreme radova saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila. Do 30. decembra od 7.00 do 17.00 časova na Avalskom putu traju radovi na sanaciji ulegnuća. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija u oba smera uz naizmenično propuštanje vozila. Saobraćaj se odvija naizmeničnm propuštanjem na autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad, na deonici od Čiflika do Staničenja, a od 28. novembra obustavljen je saobraćaj na putu Mojković - Krupanj zbog oštećenja mosta.

Uspostavljen je normalan režim saobraćaja na deonici Ub-Radljevo, u delu naseljenog mesta Stublenica, na kome i dalje traju gradjevinski radovi na izgradnji autoputa.

Nastavljaju se hitne intervencije na deonici Ralja - Stojnik - Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi se izvode bez obustave saobraćaja, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

S. M.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

#Srbija

#Vozač

#Zima | Magla | Putevi

'