AKTUELNO

Žikin karavan danas je u Dalju, a sutra od 8:30 u Bačkoj Topoli!

Današnji Žikin karavan posetio je Dalj u Hrvatskoj odakle smo gledaocima predstavili sve lepote ovog kraja. Uživali smo u prelepom pogledu, dobroj pesmi i igri i slušali interesantne priče.

Pevali su nam Milan Topalović Topalko, uživali smo u muzici Branimira Đokića, orkestra Novice Todića, zabavljali su nas brojni KUD-ovi i pevačke grupe uz koje smo se upoznali sa muzikom ovog kraja.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Svojom pesmom zabavio nas je je hirurg Zdravko Petković, posetili smo muzej Milutina Milankovića i saznali malo poznate detalje iz njegovog života. Ugostio nas je načelnik opštine Erdut Jugoslava Vesića koji je za "Žikinu šarenicu" govorio o problemima ove opštine, ali i o manifestacijama koje se u njoj održavaju. Posetili smo Patrijaršijski dvor i upoznali se sa njegovom istorijom.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Ne zaboravite da i sutra budete uz "Žikinu šarenicu" koja će svoj program od 8:30 sati emitovati iz Bačke Topole.

Pevaće nam Dragica Radosavljević Cakana i Žarka Pribaković. Uživaćemo i uz Rusinsko kulturno-umetničko društvo Petro Kuzmjak. Na radost mnogih ugostićemo i pobednika četvrte sezone Pinkovih zvezdica Ljubu Stankovića!

Foto: Pink.rs

Pridružiće nam se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a o istoriji Bačke Topole saznaćemo više od Milana Prunića.

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'