AKTUELNO

Karavan legendarnog Žike Nikolića nastavlja da vas upoznaje sa prirodnim lepotama, tradicijom i kulturom mioničkog kraja.

Još malo je ostalo do kraja današnje "Žikine šarenice" koja danas zabavlja gledaoce Televizije Pink iz Banje Vrujci.

Za dobru atmosferu naših gledalaca danas su se pobrinuli pevači Riki Lugonjić, Ivana Kostić, Sanela Vujnović i Dule Lušin.

Foto: TV Pink

Najlepše igre iz Srbije predstavili su KUD iz Banje Vrujci i KUD "Centra za obrazovanje i razvoj Mionica". Nastupali su nam učenici plesne škole u okviru "Centra za obrazovanje i razvoj Mionica", koji su predstavili miks latinoameričkih plesova.

Foto: TV Pink

Žika Nikolić ugostio je i predsednika opštine Mionica, Bobana Jankovića, a tokom emisije upoznajemo prirodne lepote, tradiciju i kulturu mioničkog kraja.

Foto: TV Pink

U nastavku nam se pridružila direktorka muzičke škole "Živorad Grbić" Suzana Radovanović Perić koja je govorila o otvaranju izdvojenog odeljenja ove škole. Nastupili su i učenici muzičke škole Vlajka Jovanovića.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Do kraja emisije ćete saznati sve i o filmskom festivalu "MIONA Film Fest", i to od direktora festivala Karla Astrahana, reditelja Darka Bajića i filmske kritičarke Dubravke Lakić.

Čućete sve o predstojećoj manifestaciji "Mišićevi dani", a posetićemo i kuću Živojina Mišića, gde će nas dočekati Miodrag Mišić, čukununuk vojvodinog brata Nikole.

Foto: Wikipedia

Očekuje vas još mnogo gostiju i zanimljivih priloga, zato ne propustite ostatak još jednog izdanja emisije "Žikina šarenica" uživo iz Banje Vrujci samo na TV Pink!

#žikina šarenica

'