AKTUELNO

Gradski menadžer Goran Vesiće je, povodom teške saobraćajne nesreće u centru Beorgada, u kojoj je 14 osoba povređeno, izjavio da se saobraćaj na raskrsnici kod Londona odvija normalno, a da će semafori koji su oštećeni u sudaru raditi od 11 sati.

- Saobraćaj u ulici Kneza Miloša na raskrsnici kod Londona je normalizovan. Ekipe Beogradputa popravljaju semafor koji je oštećen u saobraćajnoj nesreći i on će biti u funkciji do 11 sati. Do tada saobraćaj na raskrsnici reguliše saobraćajna policija - rekao je Vesić.

On je posebno zahvalio Hitnoj pomoći koja je na mestu nesreće bila sa pet ekipa, od kojih su četiri bile lekarske, i jedna transportna i koje su na vreme pružile pomoć povređenima.

- Odmah pošto je Hitna pomoć završila intervenciju, a policija uviđaj, nadležne gradske službe su izašle na teren, odnosno očišćeno je mesto nesreće i počele sa popravkom oštećene saobraćajne infrastrukture - istakao je Vesić.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u ulici Kneza Miloša 12, na raskrsnici kod Londona, povređeno je 14 osoba, od kojih tri teže. Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u autobus, koji je potom udario u semafor, te je semafor pao na kamion.

Tri osobe su teško povređene u nesreći, od kojih je jedna, iz putničkog vozila, prevezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Druga teško povređena osoba je, takođe, iz putničkog vozila, dok je treća vozač autobusa. Ostale povređene osobe su zbrinute na licu mesta.

#Beograd

#Goran Vesić

#Saobraćajna nesreća

'