AKTUELNO

Mali je podsetio da je cilj uvođenja seniorskih kartica da se pomogne najstarijim sugrađanima i omoguće im se popusti za kupovinu.

Za tri dana više od 25.000 penzionera u Beogradu postali su korisnici personalizovane senior kartice koja omogućuje brojne popuste, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

- Do sada su 52 kompanije postale članice senior kluba, a javlja ih se sve više koje žele da se priključe akciji i ponude popuste za penzionere - rekao je Mali prilikom posete klubu za stare u naselju Mileva Marić Ajnštajn u Novom Beogradu.

Gradonačelnik je posetio taj klub da bi se, kako kaže, uverio kako se odvija proces potpisivanja pristupnica za senior klub.

Pročitajte još: BRNABIĆ I MALI PREDSTAVILI SENIOR KARTICU: Uvodi se od srede, a evo koje sve POGODNOSTI NUDI penzionerima

- Kao što vidite apsolutno je netačno da penzioneri u Novom Beogradu nemaju pravo na senior kartice. Oni najnormalnije mogu da ih podignu u klubovima za stare - rekao je Mali.

On je naglasio da penzioneri moraju lično da popune pristupnicu za senior klub, ali da je za one koji ne mogu da dođu u gradske opštine ili klubove za stare otvoren kol centar koji će raditi 24 sata dnevno.

Foto: Tanjug

- Zaposleni u klubovima za stare će doći na adresu penzionera i pomoći im da popune formular. Želimo da svaki penzioner u Beogradu koristi pogodnosti koje pruža senior kartica - rekao je gradonačelnik.

Mali je ponovio da je cilj uvođenja seniorskih kartica da se pomogne najstarijim sugrađanima i omoguće im se popusti za kupovinu u brojnim marketima, za kupovinu lekova i zdravstvene preglede, kao i za posete bioskopima, bibliotekama i sličnim ustanovama.

#Penzioner

#Siniša Mali

'