AKTUELNO

Povoljne vremenske prilike i umerene dnevne temperature, koje se prema najavama meteorologa očekuju u toku današnjeg dana, olakšaće vožnju i doprineti boljoj prohodnosti puteva.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a na autoputevima i prioritetnim putnim pravcima nema vanrednih zastoja i prekida. Zadržavanja na naplatnim stanicama su uobičajena od 5-10 minuta, međutim povremeni talasi većeg broja vozila na pojedinim NR Sirig, Stara Pazova i Nais mogu usloviti duža zadržavnja od uobičajenih.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja na GP za putnička vozila su do 30 minuta. Zbog radova na popravci kolovoza na (auto-putu E/75) na području Novog Sada na državnom putu I A reda br. 1 u zoni naplatne stanice Novi Sad-Jug od danas do 30. septembra saobraćaj će se odvijati usporeno uz smanjenu i ograničenu brzinu kretanja, jer se radovi izvode u smeru ka Beogradu.

Pročitajte još: VREMEPLOV – Ovi događaji su obeležili današnji dan kroz istoriju!

Saobraćaj će se iz pravca Novog Sada, preko tehničkih prolaza usmeravati na suprotni smer koji će biti dvosmeran, a koji vodi iz pravca Beograda. Za vreme radova naplatna stanica "Novi Sad Jug" će nesmetano funkcionisati.

Od danas do 24. avgusta u periodu od 7 do 17 sati izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza asfaltbetonom na državnom putu I B reda broj 39, deonica Lebane (Krivača)- Negosavlje, kod mesta Šilovo. Saobraćaj će se za vreme izvođenja radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

#Saobraćaj

#Srbija

'