AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 13. avgust.

VREMENSKA PROGNOZA

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će biti pretezno oblačno i osetno svežije, mestimicno s kišom i ređom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Posle podne postepeni prestanak padavina, a uveče i tokom noći delimično razvedravanje, prvo u severnim i zapadnim krajevima.

Foto: Tanjug

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će u ponedeljak, 14. avgusta, ojačati prema evru za 0,1 odsto u odnosu na danas, i zvanični srednji kurs će iznositi 119,6677 dinara za evro, što će biti nova rekordna vrednost domaće valute prema novčanoj jedinici evrozone u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Tanjug

STANJE NA PUTEVIMA

Na graničnim prelazima, prema trenutnim informacijama Uprave granične policije, saobraćaj je pojačan na izlazu iz naše zemlje ka Hrvatskoj i Mađarskoj.

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

Rano jutros u Beogradu u odvojenim incidentima teško su povređene dve osobe, jedna iz vatrenog oružja, a druga je ubodena nožem. Lekari savetuju građane da iskoriste osveženje i prošetaju sa svojom porodicom, da hronični bolesnici uzimaju terapiju, kao i da se slojevito oblače.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Informacije

#Lekar

#Narodna Banka Srbije

#Prognoza

#Savet

'