AKTUELNO

Svađe iz prostorija Advokatske komore Beograda prenele su se i u studio televizije Pink.

Dešavanja u Advokatskoj komori Beograda zainteresovala su širu javnost.

Jedna Skupština odražana je 10. maja, dok je druga zakazana za 10. jun. Međutim, prema jednoj tezi, deo advokata može da zakaže Izbornu skupštinu, dok druga teza kaže da je zakazuje isključivo Upravni odbor, kojem je još 2013. godine istekao mandat.

Advokat Tanja Stanišić smatra da bivše rukovodstvo i bivši predsednik Advokatske komore Slobodan Šoškić ne žele da priznaju rezultate izbora koji su održani 13. maja.

Foto: TV Pink

- Svim advokatima, koji su pratili dešavanja u Advokatskoj komori, jasno je da je Šoškiću istekao mandat, da je nastavio da vrši funkciju, a deo Upravnog odbora nije izabran na legalan način - rekla je Stanišić za televiziju Pink, dodajući da joj je žao što pojedinci ne znaju da je Upravni odbor koji je sazvao skupštinu 10. maja onaj koji nema kvorum i ne postoji.

U tom trenutku advokat Ivan Simić ustao je kako bi napustio studio, jer nije želeo da sluša "izaslanike Jugoslava Tintora - Tanju Stanišić i Aleksandra Cvejića".

Foto: TV Pink

- Cvejiću se sprema krivična prijava zbog napada na koleginicu Aleksandru Kosanić - rekao je Simić, dodajući da je reč o aktu nasilja.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

On je pokazao odluku "koja se odnosi na inicijatora i rukovodioca, nepostojećeg predsednika Advokatske komore Srbije, koji rukovodi nasilničkom grupom".

Foto: TV Pink

Aleksandar Cvejić, član Advokatske komore Srbije, poručio je Simiću da je "propustio terapiju", te da su pokazane fotografije čist falsifikat.

- Režiseri je trebalo da nađu bolju glumicu, te da se ne služe falsifikatima - smatra Cvejić.

Simić je upozorio da će, ako se nastavi savređanjem, napustiti emisiju, insistirajući na tome da su fotografije pretučene koleginice autentične.

Foto: TV Pink

Cvejić je, s druge strane, upozorio Simića da ga ne prekida jer će "biti problema".

- Simić ima prirodni talenat da upropasti svaku emisiju u kojoj gostuje, nemojte mu zameriti - poručio je Cvejić.

Kako se završila rasprava advokata, pogledajte u nastavku:

#Advokat

#Dobar dan

#Predrag Sarapa

#Svađa

'