AKTUELNO

Na granicama nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je umerenog intenziteta, većina puteva je suva, a prohodnost dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Iz AMSS-a su upozorili vozače da se očekuje promena vremena i povremeno slaba kiša što pored mokrih kolovoza donosi i usporen obraćaj. Na pojedinim putevima moguća je pojava odrona.

AMSS apeluje na vozače da budu obazriviji u saobraćaju zbog većeg broja motociklista i biciklistai.

Granični prelazi

Foto: Tanjug

Na našim graničnim prelazima, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Radovi na putu

Na deonici autoputa od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid, danas  od 9 do 16 časova izvodiće se radovi, pa će za saobraćaj biti zatvorena desna zasutavna traka.

Na delu auto-puta u smeru Subotica - Novi Sad, odmah posle petlje Feketić, od danas će se izvoditi radovi na presvlačenju kolovoza i saobraćaj će biti preusmeren u zaustavnu traku.

Do 24. maja izvodiće se radovi na deonici auto-puta do centra Vrčina, pa će do 22. maja biti onemogućen izlaz na autoput sa petlje Tranšeped u smeru ka Nišu i saobraćaj će biti preusmeren Beogradskom ulicom ka petlji Vrčin.

Foto: Pixabay.com

U toku su radovi na auto-putu Beograd - Novi Sad u zoni nove petlje Nova Pazova, zbog čega je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'