AKTUELNO

Na granicama nema dužih zadržavanja.

Saobraćaj u Srbiji je ovog jutra umerenog intenziteta, a odvija se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS9 upozoravaju da su mogući odroni najviše na Đerdapskoj magistrali, pored Drine i Ibra, kao i u Ovčarskoj-kablasrkoj klisuri.

Na graničnim prelazima, prema informacijama Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja za putnička vozila od 20 minuta, dok kamioni na prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije čekaju oko 60 minuta.

Zbog radova sa strane Rumunije, na graničnom prelazu "Srpska Crnja" danas će od 8 do 16 časova biti obustavljen saobraćaj na teretnim terminalima i to samo za natovarena teretna motorna vozila koja su su registrovana u Srbiji. Prazna teretna motorna vozila registrovana u Srbiji, kao i sva teretna motorna vozila registrovana u inostranstvu moći će nesmetano da u ovom vremenu priolaze na ovom graničnom prelazu.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije izmedju stubova. Radovi bi trebalo da budu završeni 5. aprila.

Zbog izgradnje autoputa, do 26. marta od 7.00 do 17.00, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Leskovac - Vranje u blizini mesta Predejane u dužini od jedan kilometar, a saobraćaj će se odvijati prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i semaforima.

#AMSS

#Granica

#Saobraćaj

'