AKTUELNO

U naselju Gornja čaršija u Vranju deca su pronašla polumrtvo štene u zavezanoj najlonskoj kesi, ali nisu uspela da ga spasu.

Na Fejsbuk stranici "Borba za život - Vranje" lokalnog udruženja za zaštitu životinja objavljena je fotografija šteneta koje je uginulo pošto ga je neko ubacio u kesu. Uz fotografiju objavljen je i poduži komentar.

Predsednica Udruženja za zaštitu životinja "Borba za život" Tanja Lakićević da su mališani izvukli kucu, kupili hleb i mleko i pokušali da štene vrate u život.

Bez vazduha u zavezanoj kesi, štene nije imalo nikakve šanse da preživi. Kada su odvezali najlonsku kesu, psić je jedva disao i nije mogao da stoji. Štene je ubrzo uginulo. Slučaj je prijavljen policiji, koja treba da otkrije i privede pravdi osobe koje su ubile malog psa.

- Opet horor u Gornjoj čaršiji u Vranju! Nekim ljudima stvarno treba zabraniti da imaju bilo kakav kontakt sa bilo kojom zivotinjom, jer ovo stvarno više nema smisla, ovo je stvarno dokaz da smo mi ljudi stvarno đubrad. Pa ovo je prevazišlo sve granice normalnog, ljudskog, ne znam šta više da kažem, verovatno ću skroz da poludim pošto više nemam ni reči za sve ovo što se dešava životinjama - navodi se na stranici "Borba za život - Vranje" pored uznemirujuće fotografije.

#Pas

#Smrt

#Vranje

'