AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije ovog jutra.

Danas žene imaju pravo glasa, mogu da se bave svim profesijama. Poznate su žene u politici, policiji, vojsci..... Ipak, na ovaj dan treba se osvrnuti na to da li još uvek ima prostora da se položaj žena poboljša.

U današnjoj emisiji Svitanje, pričaćemo o uspešnim ženama u takozvanim "muškim" poslovima, pričaćemo o tome kakva je uloga žena danas u javnom i političkom životu kod nas.

Nećemo zaboraviti i da obradujemo pripadnice lepšeg pola brojnim poklonima, ali takođe ćemo skrenuti pažnju da žene treba voleti i čuvati svakog dana u godini.

Ovog jutra razgovaramo sa Anom Vračarević majstorom realnog aikdoa, ženom koja ne samo da je obučavala pripadnike Vojske, već i značajan deo svog znanja prenela na žene žrtve nasilja.

O ženama u Parlamentu razgovaramo sa Aleksandrom Tomić predsednicom Skupštinskog odbora za finansije, a sa državnom sekretarkom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić pričaćemo o tome koliko su nam deca bezbedna na internetu i šta sve roditelji mogu da učine kako bi ih zaštitili.

Poklanjamo Vam korpe sa voćem, prelepo cveće, ali i karte za pozorište, takođe Vam prenosimo najnovije servsine informacije ali i vesti iz zemlje i sveta.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'