AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije ovog jutra.

U Svitanju ćete saznati šta su to Zvezdine igre i na koji način i velike firme i komapnije mogu da pokažu društvenu odgovornost i da pre svega budu humani.

Takođe, ugostićemo rvača Aleksandra Maksimovića koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Novom Sadu osvojio bronzanu medalju i zajedno sa ostalim srpskim rvačima pokazao koliku snagu imamo u ovom sportu.

Matursko veče se bliži, pa i nervoza oko izbora garderobe. Pričali smo o haljinama i stajlingu za devojke, a ovog puta pažnju ćemo posvetiti mladićima koji takdoje žele da izgledaju nezaboravno u ovoj važnoj noći, ali i njihovim roditeljima, kojima je naravno važna i finansijska strana.

Gost naslovnih strana biće Aleksandra Tomić predsednik Skupštinskog odbora za finansije, sa kojom ćemo pored aktuelnih tema razgovarati i o jučerašnjoj sednici ovog Odbora.

U rubrici Konkretno sa prof. dr Brankom Kovačevićem, profesorom ETF-a,inače bivšim dekanom ovog fakulteta i rektorom Beogradskog univerziteta razgovaramo o tome kakva je situacija kada su u pitanju slobodna mesta za upis brucoša na fakultete ove godine.

Budite se uz Svitanje

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'