AKTUELNO

Pomoć lekara su najviše tražili hronični bolesnici.

U saobraćajnim nezgodama koje su se noćas dogodile u Beograd povređene su četiri osobe, među kojima je i žena pešak koja je zadobila teže povrede.

U udesu koji se dogodio oko 21 čas u ulici Dr. Ivana Ribara kod kružnog toka na Novom Beogradu, povređena je 64-godišnja žena pešak koja prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Bulevaru despota Stefana u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 20 časova povređen je muškarac koji je zbrinut na mestu.

U Beogradskoj ulici u Sremčici, oko 20 časova povređena je muška osoba i prevežena u Urgentni centar, dok je u udesu na autoputu kod plavog mosta malo pre ponoći povređen još jedan muškarac.

Hitna pomoć je noćas intervenisala 132 puta, od kojih 27 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertoničari i astmatičari, navela je Macura.

Ona je rekla da je tokom noći bilo više poziva zbog tuča i ljudi u alkoholisanom stanju. Juče su ekipe hitne pomoći intervenisale 146 puta, od čega 63 na javnom mestu, dogodilo se devet saobraćajnih nesreća i jedan pad sa visine sa smrtnim ishodom.

A.V.

#Hitna pomoć

#Povređeni

#Saobraćajna nesreća

'