AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije ovog jutra.

I ovog jutra u emisiji Svitanje sa vama su Irena Jovanović i Suzana Grubor, koje vam prenose sve važne informacije, bez kojih je svakako teško započeti dan. Pored servisnih informacija, pogledajte  i brojne zanimljive priče iz cele Srbije.

U Svitanju gostuje profesor doktor Miljko Ristić, kardiohirurg, koji je jedan od 84 dobitnika odlikovanja koja su podeljena povodom Dana državnosti.

Foto: Printscreen

Takođe, Irena i Svezlana će razgoarati sa profesorom Vladom Milojevićem, koji se konačno vratio na posao, nakon što je zbog optužbi za nasilje nad učenicom izgubio licencu. Optužbe su odbačene, a on se vratio na posao. Sa njim će doći i deca iz četrnaeste gimnazije, njegovi đaci, koji su jednodušno stali uz svog profesora kada mu je bilo najteže.

O najnovijim političkiim dešavanjima u Naslovnim stranama pričaju sa analitičarem Vladimirom Vuletićem, a gost rubrike Konkretno je Branko Radun.

Puno je razloga da ostanete sa nama, jer posle Svitanja dobro jutro će vam poželeti Jovana I Srđan, a dobar dan Dea i Sarapa. Ostanite uz vaš tv Pink.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'