AKTUELNO

Zbog radova u pojedinim delovima zemlje saobraćaj je obustavljen.

Situacija na drumskom, železnickom, vazdušnom i vodnom saobraćaju u Srbiji je pod kontrolom, saopštilo je  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ministarstvo je u izveštaju o stanju u saobraćaju u 19 časova podsetilo da zabrana za šlepere i kamione važi na više putnih pravaca na kojima se savetuje oprezna vožnja.

Zbog radova na mostu u Pećkoj, obustavljen je saobraćaj na putu Pričević-Pecka, a zbog radova na mostu preko reke Likodre u Mojkoviću obustavljen je saobraćaj na putu Krupanj-Gračanica.

Železnički saobraćaj odvija se redovno bez značajnih smetnji, a nema poteškoća ni u robnom železničkom saobraćaju. Putnički voz je čekao u stanici Šabac od 15.50 časova do 17.30 zbog prolaska strane delegacije.

Sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu svi letovi od 16 do 19 časova su realizovani uz manja odstupanja. Zbog otežanih meteoroloških uslova na niškom aerodromu "Konstantin Veliki", letovi iz Memingena i Ajndhovena su kasnili u dolasku, ali je zadržavanje aviona na niškom aerodromu u oba slučaja bilo propisanih 30 minuta.

Let avio-kompanije Turkiš Kargo odložen je za sutra. Svi letovi na redovnoj liniji Bratislava-Niš-Bratislava su obavljeni nesmetano. U saopštenju se podseća i da je obustavljena plovidba na Dunavu, Savi, Tisi i kanalima hidro sistema DTD.

Proglašena je vanredna odbrana od leda na Dunavu kod Golupca, Velikog Gradišta, Kostolca, Smedereva, Pančeva, Beograda, Novog Sada i na celom toku Tise.

J. Stanković

#Auto-put

#Put

#Put pod snegom

#Saobraćaj

'