AKTUELNO

Slavica Ćukteraš, Saša Kapor, Nikolina Kovač, Milica Todorović i mnogi drugi napraviće lom na slavlju pevača!

Mladi pevač Stevan Anđelković danas je izgovorio sudbnosno "Da" svojoj dugogodišnjoj devojci Neveni. Srećni par venčao se u crkvi Svetog Dimitrija na Novom Beogradu, a svadbeno veselje nastavljeno je na jednom prestoničkom splavu.

Foto: Pink.rs

Među zvanicama bilo je mnogo poznatih ličnosti, između ostalog i Milica Todorović, koja je bila kuma, kao i Slavica Ćukteraš i Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su imali samo lepe želje za mladence.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Slavica je bila veoma misteriozna kada je u pitanju poklon koji je donela mladencima:

Donela sam im jedan poklon, nešto za uspomenu, kad to pogledaju da se sete da sam im ja kupila. Ja im želim da budu 100 godina zajedno, a što se tiče dece, ne bih o tome jer smatram da je to intimna stvar - rekla je Slavica za Pink.rs i otkrila da na svadbu nije došla sa suprugom.

Foto: Pink.rs

Bračni par Kapor - Kovač je ipak, za razliku od Slavice, istakao da su im poželeli da što pre dobiju dete.

Poželeli smo im da što pre dobiju bebu. Oni su već 11 godina zajedno i ovo venčanje je samo jedna nadgradnja njihove ljubavi. Jedva čekamo da počne slavlje, spremni smo za provod do zore, ima da gori sve - rekao je Saša Kapor za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će ovo biti svadba za pamćenje a s obzirom na to da će na njoj biti puno Stevinih kolega i koleginica, dobar provod neće izostati.

Autor: N. Vujčić

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

#Slavica Ćukteraš

#Stevan Anđelković

#svadba

'