AKTUELNO

Kompozitora i pevača spominjali su i na slavlju u Nišu.

Miljana Kulić danas je u u Crkvi Sveti Pantelejmon u Nišu krstila svog sina prvenca Željka, a nakon svetog čina i suza radosnica za Pink.rs otkrila je da se danas fenomenalno oseća. Takođe, zvezda "Zadruge" je iskreno odgovorila na pitanje zbog čega se na ovaj korak odlučila samo dva dana pred ulazak u novu sezonu hiper-rijalitija.

Foto: Pink.rs

- Nisam ga krstila  zbog "Zadruge", nego moje dve sestre i ja smo krštene tačno na 40. dan, tako običaji pravoslavne crkve nalažu... Željka sam krstila u istoj crkvi u kojoj smo se krstile Tijana, Ana i ja. Fenomenalno je prošla ceremonija, Željko je bio miran. Malo je zaplakao pred kraj, međutim, ništa strašno, unervozio se verovatno jer mu se spavalo, a morao je da bude budan. Sve je odlično prošlo - presrećna je Miljana, koja je na slavlje pozvala Zoricu Marković, Lepog Miću, Saru Reljić, Milicu MIlisavljević Dugalić... Ali ne i Mirka Gavrića, kojeg je u šali prozvala.

Foto: Pink.rs

- Čekamo Slavka i Mirka Gavrića (smeh)! Šalim se, naravno. Ovde su danas ljudi koje ja cenim i poštujem, moje rijaliti kolege. Oni su bili devet i po meseci sa mnom u rijalitiju, i u dobru i u zlu, drago mi je što su danas sa mnom - iskrena je bila Miljana.

Foto: Pink.rs

D. B. / D. T.

#Rijaliti Zadruga

'