AKTUELNO

Pevačica je svoje obožavaoce obradovala sa novih sedam pesama.

Tri i po godine od kad je objavila prethodni album pod nazivom "20" Dragana Mirković je odlučila da svoje fanove obraduje novim albumom.

Posle pesama od "Lepi moj" i "Zašto me tražiš danas", koje je objavila ovog leta, ona je predstavila još sedam  novih pesama u emsiji Ognjena Amidžića.

Četiri pesme je otpevala u emisiji, dok su u njoj prikazana i tri spota.

U pesmi "Samo mi je dobro" Drgana peva o tome kako je izašla bez dečka sa društvom i kako je ne zanima s kim je on te večeri.

Pesma "Trebaš mi ti" peva o nesrećnoj ljubavi, o muškarcu kojeg čeka, a koji joj ne dolazi i sa kim ne pristaje na kraj, iako misli da ga uzaludno čeka.

U "Jeseni" peva o ljubavi koja se završila i za kojom još pati, jer smatra da će on večno ostati njena ljubav.

Pesma "Krš i lom" se malo razlikuje po ritmu od ostalih, ali takođe peva o ljubavi. Ona peva o muškarcu od koga želi da se rastane jer je to najpametnije i tera ga drugoj u naručje.

Prvi spot koji je prikazan napravljen je za pesmu "Zagrli opet", koja peva o ljubavi koju oseća prema muškarcu koji je otišao od nje i kog moli da je više ne napušta, jer to ne bi podnela.

Pesma "On i ona" ima malo moderniji zvuk i govori o najboljem paru u gradu, koji niko ne može da rastavi, bez obzira na pokušaje.

I pesma koju su njeni verni obožavaoci najviše iščekivali emitovana je na samom kraju emisije "Amidži šou". "Od milion jedan" bio je hit i pre objavljivanja, a sada se pokazalo da su obožavaoci imali šta da čekaju.

Sada kada imamo sve pesme na jednom mestu, slobodno možemo reći da će sve one sigurno postati veliki hitovi!

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Ognjen Amidžić

#pevačica

#spot

'