AKTUELNO

Ona je probila led.

Kao prva takmičarka ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica" izašla je Lena Stamenković koja se predstavila pesmom "One Night Only" iz mjuzikla "Dreamgirls".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pobrala sve simpatije kako žirija tako i publike, a igrači koji su joj pravili društvo na sceni učinili su da ovaj nastup deluje čarobno. Ipak, Lena je priznala da ima manjih zdravstvenih problema, te da nije mogla da se predstavi u najboljem svetlu što je primetio i žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je video ko nastupa, Milan Stanković se veoma obradovao, te joj je poručio da je ona njegova lepotica. Komentare podrške Lena je dobila i ostalih članova žirija.

Top si, kako si porasla. Ja sam se prva podigla. Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama. Rekla sam im da će se iznenaditi ko je u pitanju. Svaka čast. Imala si par kikseva, ali pošto imaš zapaljenje pluća, pevala si super, top scenski nastup - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Scena ne toleriše opravdanja. Mislim da tebi nije dan, kao da emotivno nisi svoja na svome - primetila je Nataša Bekvalac, dok se Leontini Vukomanović veoma svidelo što je Lena ostala dosledna svojoj boji glasa u kojoj su svi neizmerno uživali.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Lena Stamenković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'