AKTUELNO

Probila led i odmah dovela atmosferu do usijanja.

Večeras se održava spektakl koji će sve gledaoce prikovati kraj malih ekrana TV Pink, jer su učesnici "Zadruge 2" potpuno spremni da zasijaju u punom svetlu na poslednjoj "Zadrugoviziji" u ovoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

Prva koja je nastupila večeras bila je Sanja Stanković, koja je uložila veliki trud u nastup jer planira da se oproba kao pevačica kada napusti imanje nadomak Beograda. Ona je izvela pesmu Milice Pavlović "Baja papaja" što je veoma zabavilo publiku u studiju, ali i žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se Sanja snašla u izvedbi ovog velikog hita Milice Pavlović pogledajte u snimku koji sledi.

Petočlani žiri je na kraju njenog nastupa izneo svoje stručno mišljenje, te su pohvalili zadrugarkin atraktivni izgled ali, i pevanje.

Dobra je riba, moram da kažem. Odlična pesma, možda se nije snašla, ali dobro, možda žena nije pevačica - ispričala je Goga Sekulić.

Foto: TvPink Printscreen

Mico, ti si super izabrala, ono što ti možeš, da bude skrojeno po tvom glasu. Ali tvoj hendikep je što te ljudi više gledaju, nego slušaju. Pevaj ono što ti se sviđa i za tebe nema zime - dodala je Zorica Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro je to što učiš da pevaš da bi se bavila tim poslom, generalno utisak je okej. Ti si devojka koja zrači pozitivnom energijom i želim ti sve najbolje - bio je jasan Damir Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam primetila razliku između originala i tebe - dodala je Rada Manojlović.

Foto: TvPink Printscreen

Komentare žirija na nastup Sanje Stanković pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Sanja Stanković

#Zadrugovizija

'