AKTUELNO

Uveliko se priprema za koncert.

Jedna od najpopularnijih pevačica domaće javne scene, Maja Berović, gostovala je danas u autorskoj emisiji Lava Pajkića, "Kontravizija".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u "Štark" areni, koji je zakazan za 2. novembar. Maja je istkla da svoju saradnju sa poznatim reperima Bubom Korelijem i Džalom Bratom neće prekidati, a njeni fanovi se nadaju da će upravo njih dvojica biti gosti na koncertu.

Meni muziku rade sada Džala i Buba, mi se svakodnevno družimo, oni me znaju, znaju šta volim i šta me radi. Nisu imali problem jer me poznaju i uvek smo se do sada slagali. Svaka moja pesma ima poruku. Počevši od pesme "Devojačko prezime" koja je imala jaku poruku upućenu ženama, pa sve do sad - rekla je Berovićeva i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Saradnja nam je odlična još od pesme "To me radi", pronašli smo se, energije su nam se poklopile, znamo se. Nešto što je dobro nema potrebe da se menja.

Voditelja je interesovalo kako je nastao naziv za njenu pesmu "Bebo", koja se ustvari zove "Neka stvar", ali ju je publika preimenovala.

Uvek smo se stalno šalili "Bebo, bebo" između sebe, tako se i rodila ta pesma - navela je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SRELI SMO SE KASNO ZA DECU, ŽAO MI JE! ON JE ČOVEK MOG ŽIVOTA: Ana Bekuta otkrila u kakvom je Mrka odnosu sa članovima njene porodice! (FOTO)

Pevačica je svoju karijeru gradila isključivo na hitovima i dobrom glasu, dok su mnoge njene koleginice postale poznate po brojnim skandalima.

Ja sam se od početka karijere bavila samo muzikom, dobrom pesmom, spotovima. Nisam se bavila drugim stvarima niti me to zanima - rekla je Berovićeva u "Kontraviziji" i time indirektno prozvala koleginice.

R. L.

#Kontravizija

#Maja Berović

'