AKTUELNO

Pevačica priprema mnogo toga za sledeću godinu.

Popularna pevačica Maja Berović iz godine u godine dokazuje svim svojim obožavateljima zbog čega je baš ona jedna od onih ličnosti koju narod voli šta god uradila. Svoju sjajnu karijeru gradi trudom, radom i bez skandala. Na koncertima i nastupima širom Srbije i regiona se uvek traži karta više što je pokazatelj da je Maja našla recept za uspeh koji mnoge pevačice nikako da nađu. Prvim solističkim koncertom u Štark Areni, podigla je svoj rad na viši nivo. Spektakl se i dalje prepričava, a Maja je ponosno za najbrži portal u Srbiji Pink.rs obećala da će objaviti novi album u ovog godini i da nas očekuje još jedan koncert za pamćenje.

U novogodišnjoj euforiji Maja je za naš portal otkrila mnogo toga što nas od nje očekuje u godini koja je tek počela, ali se takođe osvrnula na godinu za nama.

Po čemu ćeš pamtiti godinu koja je za nama?

- Veoma uspešna godina je iza mene i to je ono što će mi u sećanju ostati upamćeno. Izdala sam album “Seven” koji ima preko 150. miliona pregleda, prepuna Štark Arena, preko 17.000 ljudi. Na privatnom planu uspela sam da realizujem ciljeve kao što je da pazim šta jedem, obišla mesta na svetu koje sam dugo godina želela da posetim i što je najbitnije napravila plan za narednu godinu. Verujete da kada obožavate slatkiše, teško je odreći se njih, ali meni je to posle mnogo godina pošlo za rukom. Planove pravim jer smatram da pre svakog velikog cilja stoji strategija kako da dođete do toga. Uvek sam se vodila time, tako ću i ovog puta - rekla je Maja na početku intervjua za naš portal.

Da li si očekivala ovoliki uspeh albuma ‘’Seven’’?

- To bih mogla opisati ovako. Prva nedelja jula je bila veliko uzbuđenje za mene i mesec posebnih radosti. Odlučila sam da na dan mog rođenja, 8. jula, izdam album. Sedmi po redu, zbog čega sam mu simbolično dala ime “Seven”. Mesecima pre toga se pripremao, vodilo se računa o svakom detalju. Pogotovo kada su spotovi u pitanju. Bila sam sigurna da će odlično proći kod publike, ali kao što znam da kažem nisam znala da će to biti ogromno oduševljenje. Svako jutro i pre spavanja sam gledala rezultate koji su rasli iz minuta u minut. Publika danas sa velikim ovacijama dočekuje pesme na koncertu što me posebno čini srećnom. Bitno je kada imate dobre pesme i kada publika prepozna trud koji ste uložili. Tako je nastala magija “Beba” i sve ostalo već znate - govorila je ponosno.

Šta te inspirisalo u 2018. godini?

'Američki glumac Brus Li, kada su ga upitali odakle vam toliko entuzijazma za sve filmove koje ste radili. On je rekao jednu veoma dobru rečenicu koja je glasila: “Uvek budi ono što jesi, izražavaj se i imaj veru u sebe. Ne trudi se da pronađeš uspešnu ličnost kako bi postao njen duplikat”. Upravo je to ono kroz šta se vodim svih ovih godina, ne ličim ni na koga, ali u moru hiperprodukcije teško je biti poseban. Uspela sam u tome i pošlo mi je za rukom - priznala je pevačica.

Koja tri momenta na našoj estradi su obeležila prošlu godinu po tvom mišljenju?

- Bilo je mnogo stvari, najviše mislim da je to moj koncert u Areni i “Beba”. Pobeda Marine Tucaković u životnoj borbi, jako sam srećna što je pokazala koliko je hrabra žena - kratko je rekla.

Sa kojim kolegom ili koleginicom bi volela da ostvariš nešto bolji odnos u ovoj godini?

Imam prijatelja na javnoj sceni sa kojima se družim, koje poštujem, cenim i volim. Postoje oni ljudi koji ne žele da se eksponiraju u javnosti, a koji su česti gosti u mom porodičnom domu u Srbiji i Austriji. Volim da sa prijateljima uživam kod kuće, jer onda mogu da im spremim sve ono što znam da vole da jedu.

Koja pesma i album je obeležila estradu u 2018 godini?

Album “Seven” mislim da je po broju pregleda na Jutjubu dostigao veliki vrhunac. Nataša Bekvalac “Mala plava” je fantastična. Pesma Jale Brata, Bube Korelia i Cobija, “Ona e’, “Savršen par” Anastasije Ražnatović. Potom Bubina numera “Balenciaga” koju jako volim privatno da slušam, kao i Jalinu “Mlada i luda” - izdvojila je Berovićeva, a onda otkrila na koga će prvo pomisliti u posle ponoći.

Koje si želje sebi zamislila kada je sat otkucao ponoć?

Zamislila sam nekoliko želja na kojima ću iskreno raditi da mi se ostvare u ovoj godini. Privatno želim da imam mnogo zdravlja, ljubavi, osmeha, sreće i mira. Na poslovnom planu da mi se ponovi 2018. godina i biću zadovoljna (smeh).

Šta možemo očekivati od tebe u 2019. godini?

Još jedan album na kome uskoro počinjem da radim, veliki broj koncerta koje već imam ugovoreno. I naravno volela bih isto što bi ‘’bebe’’ želele, još jednu Arenu.

Šta te je najviše iznenadilo u godini za nama?

Mene je teško iznenaditi, to najbolje zna moj suprug Alen. Volim neke stvari koje su male, a prikazuju jedan gest i pažnju. Naučila sam u životu da se radujem malim stvarima, a kada dođu velike, onda ne znam kako da reagujem. Budem u šoku (smeh) - rekla je za kraj Maja.

Pročitaj više: OVO OD NJE NISTE OČEKIVALI: Slavica Ćukteraš jednim potezom bacila fanove U TRANS! (VIDEO)

Autor: I. Radulović

#Maja Berović

'