AKTUELNO

Učesnica emisije ''Adria's Top Model'' zbog nesreće ima ožiljak na desnom ramenu.

Saška Antić je jedna od učesnica emisije ‘’Adria’s Top Model’’. Na samom početku u svom profilu otkrila je da je godinu dana pre takmičenja imala saobraćajnu nesreću, što smatra najtužnijim trenutkom u svom životu. Na desnom ramenu ostao joj je ožiljak, međutim ništa je nije sprečilo da se ostvari kao manekenka, što je i uspela uz pomoć Tatjane Bašević, Dušana Petrovića i Boška Jakovljevića.

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

U toku samog takmičenja angažovana je za mnoga fotografisanja i postala zaštitino lice jednog modnog brenda. U intervjuu za Pink.rs, Saška otkiva šta za nju predstavlja takmičenje u emisiji ‘’Adria’s Top Model’’, kao i kako se snašla u svetu modelinga.

Šta za tebe predstavlja učešće u emisiji ''Adria’s Top Model''?

- Nezaboravno i značajno iskustvo – priča manekenka.

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

Da li su postojali trenuci kada si želela da odustaneš i ukoliko jesu, zbog čega si se dvoumila?

- Snimali smo satima na niskoj temperaturi, imale pet minuta da se pripremimo za kasting, trenirale smo svakodnevno, bile samo nenaspavane, umorne, bez telefona i voljenih osoba u blizini... Međutim, ni u jednom trenutku nisam pomislila na odustajanje, karakter mi to ne dozvoljava.

Mnogi gledaoci su stekli utisak da je među devojkama vladao veliki rivalitet. Da li je to slučaj i sa tobom i kakva je bila atmosfera kada se pogase kamere?

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

- Generalno, postojao je "zdrav" rivalitet, zahvaljujući kom je svaka od nas dala svoj maksimum. Kada se pogase kamere ukazivale smo jedna drugoj na greške, mnoge devojke su već imale iskustva sa revijama i šutinzima i prenosile ih ostalim devojkama – objašnjava Saška za naš portal.

O tvojim fotografijama se priča, Dušan i Tatjana su te neprestano hvalili. Koliko si zadovoljna svojim uspehom?

- Pozitivni komentari žirija motivisali su me da nastavim da se trudim, vežbam i radim na sebi. Zadovoljna sam svojim uspehom, ali naravno, uvek može bolje.

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

U svom profilu otkrila si svoj najtužniji i najsrećniji trenutak, a to je saobraćajna nesreća koju si preživela. Možeš da nam otkriješ nešto više o tome?

- Ne bih ulazila u detalje. Stresno i poučno iskustvo – iskrena je bila manekenka.

Da li si u modelingu imala problem zbog ožiljka koji je nastao u toku te saobraćajne nesreće?

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

- Za sada nisam imala problem zbog ožiljka, i nadam se da ih neće biti. Srodila sam se sa njim i to je deo mene.

Koji je tvoj, za sada, najlepši trenutak u toku učešća u ''Adria's Top Modelu'''? -Žurka na jahti, zasluženi odmor – priznaje Saška kroz smeh za Pink.rs.

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

Za kraj, koji su tvoju planovi i da li si posle iskustva koje si doživela u ovom takmičenju i dalje odlučna da budeš model?

- Nastavljam dalje ka ostvarenju svog sna, sledeća stanica posle ATM-a je Istanbul, krajem januara.

Autor: B. Radonić

#Adria's top model

#Saška Antić

'