AKTUELNO

U večerašnjoj emisiji "Adria's Top model" žiri je imao zanimljive zadatke za manekenke.

Prvo fotografisanje bilo je na 900 metara nadmorske visine, na Paštrovačkoj gori. Devojke su bile spremne za nove izazove, a Tatjana Bačević, Boško Jakovljević i Dušan Petrović su jedva dočekali da ih upoznaju sa novim izazovima.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Na ovom neobičnom mestu devojke su imale prvo grupno fotografisanje.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Devojke su dale sve od sebe da prvo grupno fotografisanje prođe najbolje moguće, a kako je većina njih rekla zadovoljne su onim što su uradile i bilo im je zanimljivo. Ipak, ono što je prethodilo ovom fotografisanju jeste uvođenje pravila u sobama jer su navodno, neke od devojaka pravile žurke svake noći.

Samo mi recite da li tri ili više devojaka to radi? Ili neka se jave one koje prave te žurke jer ja neću da kaznim zbog žurki, nego hoću da popričamo. Ili neka se jave te koje to rade ili te kojima smeta. Je l' vi shvatate da me dovodite u takvu situaciju da ne mogu da budem pozitivna prema vama - rekla je vidno iznervirana Tatjana Bačević.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Tri devojke koje su pravile žurke su noć provele na plaži u šatoru, kako bi naučile da cene komfor koji imaju u hotelskim sobama.

Foto: YouTube screenshot

Boško Jakovljević smatra da su manekenke danas drugačije nego kada se on bavio ovim poslom.

- Postoji jedan vrlo lak odgovor na ovo pitanje. Devojke su upravo onakve kakvo je i vreme, tačnije u skladu sa ovim vremenom - smatra on.

Kako su se devojke snašle u ostalim zadacima, kao i kako je protekla noć na plaži, pogledajte u najnovijoj epozodi "Adria's Top model".

Autor: J. V.

#Adria's top model

'