AKTUELNO

Već najavila da neće imati prijatelje u Zadruzi 2.

Petoplasirana učesnica ''Zadruge 1'', Miljana Kulić, nije mogla da odoli da ove sezone ne uživa i luksuzu koji je Veliki šef priredio u ''Zadruzi 2''. Njen sin Željko Kulić će biti prva beba koja će boraviti na imanje nadomak Beograda, što je večeras otkrio Ognjen Amidžić.

Foto: Pink.rs

Veoma sam uzbuđena. Ja nisam gledala, ali sam jutros tek videla kako Željko predstavlja Zadrugu 2. Navikla sam na rijaliti, ali sam uzbuđena zbog ambijenta - priznala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog puta Miljana će imanje nadomak Beograda deliti sa svojom majkom, Marijom Kulić, koja je zbog svoje prirode i temperamenta ostala zapažena u očima javnosti. Miljana nije krila da njena majka neće biti ništa blaža, već, naprotiv, da je neće štedeti u kritikama koje će se odnositi na Miljanino ponašanje u ''Zadruzi 2''.

Mislim da će mi to pomoći jer će ona u najtežim okolnostima biti uz mene. Ona će biti još gora, kritikovaće me, ali ja imam 25 godina i na meni je da odlučim kako ću se ponašati.

Pročitaj više: KIJA JE VEČERAS PREDSTAVILA NOVU PESMU POSVEĆENU NJEMU, a evo kako je Sloba REAGOVAO NA NJU! (FOTO)

Na izjavu Jovice Putnikovića da mu je Miljana antipatična, ona je reagovala vrlo ležerno.

Foto: Pink.rs

Zaista ne znam ko je osoba, ne mogu da mislim ni da sudim o osobama koje ne znam. Moramo se upoznati, taj Jovica Putniković i ja - rekla je Miljana i odgovorila na pitanje Darka Tanasijevića da li će biti prijateljica sa Stanijom Dobrojević:

Foto: Instagram

Prijateljstvo sigurno nećemo, jer ja u rijaliti nisam našla prijatelje. Vreme će pokazati, za sada smo samo rijaliti koleginice - objasnila je Miljana.

Šta je sve Kulićeva rekla pogledajte u snimku ispod teksta.

I. R. / D.T.

#Jovica Putniković

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Stanija Dobrojević

'