AKTUELNO

Smatra da se odlično predstavio u "Zadruzi 2".

Učesnik druge sezone rijaliti programa "Zadruga" je i pevač Nikola Bokun koji je veliki prijatelj sa njegovom koleginicom Milicom Pavlović. U razgovoru za Pink.rs pevačica je izjavila da redovno prati "Zadrugu 2", kao i da u velikoj meri podržava Bokuna.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskrena da budem Nikola me iznenadio kada mi je rekao da ulazi u ''Zadrugu'', u taj TV format koji je sada najgledaniji ikada kod nas i ja ga gledam. On ima ogromnu moju podršku. On je moj prijatelj deset godina i drago mi je što će sada napokon pokazati sebe u punom sjaju i što će pokazati sve svoje kvalitete, jer je on izuzetan mladić - govori Milica Pavlović za Pink.rs.

PROČITAJTE: SRCE DA PREPUKNE! Luna ne prestaje da misli o Slobi, evo šta je morala da uradi! (VIDEO)

Pevačica je za najbrži portal u Srbiji iznela i svoj stav o dosadašnjem učešću Nikole Bokuna u hiper-rijaliti programu "Zadruga 2" koji obara sve rekorde gledanosti i piše novu TV istoriju.

Ja se nadam da ste ga vi doživeli onako kako ja mislim da se prikazao, a to je kao jedan jako kulturan mladić koji se ne meša u tuđe priče i svađe. Jako je pedantan, nasmejan i kako vidim stalno mu prilaze drugi, jer vole da pričaju sa njim, što je odlična početna pozicija - priča pevačica za naš portal.

U nastavku razgovora Milica Pavlović je istakla i šta sve možemo očekivati od ovog zadrugara, kao i da li je on sklon čestim svađama sa ljudima u svom okruženju.

Ja ne poznajem Nikolu kao svađalicu, ali opet ne znam kako je biti toliko dugo u zatvorenom prostoru. On ume da odgovori, ali zaista kada je prinuđen na to, ali kada nije prinuđen, sigurna sam da se neće mešati u tuđe svađe - izjavila je Milica za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Pavlović

#Nikola Bokun

'