AKTUELNO

Legendarni pevač narodne muzike pripremio je darove kojima će obradovati članove porodice za Novu godinu.

Praznična euforija stigla je i u porodicu Šaulić, iako će kralj narodne muzike Šaban Šaulić najluđu noć dočekati radno u Švajcarskoj. On priznaje da je tako svake godine, kao i da će sve praznike tokom kojih su bili razdvojeni proslaviti čim svi budu na okupu.

Foto: Promo

- Nadoknadimo mi to na drugi način. Mi završimo ovo što imamo, prođu praznici, onda se pokupimo i odemo nekuda porodično. Pre nekoliko godina smo, recimo, išli u Dubai. Ilda tada nije imala dete, pa je išla i ona sa mnom i Gocom. Gledali smo malo teniski turnir, odmorili se. Evo, sad sam bio sa Gordanom u Americi, nisam radio, iskoristili smo to da provedemo vreme zajedno i uvek mi to nadoknadimo u vreme kad ne radim - objašnjava Šaban.

Foto: undefined

Iako neće poslednjeg dana decembra biti kod kuće, član žirija "Pinkovih zvezda" otkriva da to članove njegove porodice nije sprečilo da od njega zatraže brojne novogodišnje poklone koje je on već pripremio.

Foto: YouTube screenshot

Već sam kupio sve poklone. Ja nisam Deda Mraz koji donosi poklone po svom nahođenju, ja sam Deda Mraz od kojeg se naručuju pokloni. Tako da oni izaberu šta žele da dobiju i onda ja to kupim - rekao je pevač, ali nije želeo da otkrije šta je to kupio svojim bližnjima.

- Eee, pa naručivalo se... Kako ko. Svako ponešto. Ali nisu oni mnogo zahtevni, na svu sreću imam skromnu porodicu, tako da prođem dobro finansijski. Ne potrošim nikad mnogo. Njihove su želje prilično skromne, ali ne bih otkrivao porudžbine, to je ipak privatna stvar - iskren je bio Šaulić.

Foto: undefined

Autor: D. Tanasijević

#Ilda Šaulić

#Nova godina

#Pinkove zvezde

#pevač

#Šaban Šaulić

'