AKTUELNO

Popularni pevač narodne muzike rešenje svojih zdravstvenih problema potražiće kod iskusnih hirurga.

Član žirija "Pinkovih zvezda" Šaban Šaulić već mesecima trpi užasne bolove usled problema sa ramenom, a zbog intenziteta bola često prima injekcije. Budući da one nisu trajno rešenje problema, velike su šanse da će pevač narodne muzike morati da problem reši hirurškim putem.

Foto: Printscreen

U početku je bol bio zanemarljiv, ali konstatan pa ga je to nerviralo. Kada je situacija postala ozbiljnija posetio je lekara koji je ustanovio da ima problem s hrskavicom. U takvim slučajevima prepisuju se lekovi koji blokiraju bol i saniraju oštećeni deo ramena. To je kod Šabana delovalo nekoliko meseci, pa se bol ponovo javio. Tada su dali jače lekove i savetovali fizikalnu terapiju. Ne znam da li je išao na fizikalnu, ali mi je rekao da tablete sve slabije deluju i da će možda morati na operaciju. Šaban se ne plaši da ode pod nož, samo želi da se što pre reši bolova. Ima veliku podršku supruge Goce - rekao je izvor "Stara".

Foto: YouTube screenshot

Šaulić će u predstojećem periodu više pažnje posvetiti svom zdravstvenom stanju, pa će obaviti detaljne preglede nakon kojih će biti poznato da li je operacija neophodna.

Pink.rs

#Pinkove zvezde

#pevač

#Šaban Šaulić

'