AKTUELNO

Fatalan za žene.

Sloba Radanović, Pinkova zvezda i četvrtoplasirani učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", svojim boravkom u Beloj kući podigao je veliku prašinu javnosti.

On je svoju tadašnju suprugu, Kristinu Kiju Kockar, prevario i zamenio modnom blogerkom Lunom Đogani, a ni ostale devojke nisu bile potpuno imune na njegovu pojavu.

PROČITAJTE JOŠ: ZAHVALNA SAM NA OVOM POKLONU OD BOGA: Teodora se raznežila, pa podelila sa pratiocima nešto što će pamtiti ceo život! (FOTO)

Po napuštanju luksuznog imanja nadomak Beograda, Radanović je počeo da radi punom parom, a obožavateljke opsedaju pevača na svakom nastupu. Sloba je sada na Instagramu izazvao pravu pomamu novom fotografijom, a pripadnice nežnijeg pola nisu ostale imune na njegov pogled i osmeh.

Ako vidite ljude bez osmeha, dajte im svoj - napisao je Radanović uz fotografiju.

On je dobio pregršt komplimenata i pohvala na račun svog izgleda, a ova objava je zaradila veliki broj lajkova za veoma kratko vreme.

Izgleda da je upravo ovaj osmeh ono na šta su "pale" i Kija i Luna, kao i mnoge devojke koje trenutno pokušavaju da osvoje Slobino srce.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'