AKTUELNO

Borba oko pevača tek počinje. Radanović osim saveta, delio i komplimente na račun svoje žene.

Iako su sinoć pričali satima biće da Kija Kockar nije rekla sve što je želela svom suprugu Slobi Radanoviću, zbog čega ga je u toku popodneva odvuka od ostalih cimera i počela da priča o stvarima koje će mu biti zanimljive.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kristina je pevaču rekla kako je išla na nekoliko korecija lica, pitala ga da li se to vidi, da nije izbeljivala zube, a onda joj je Radanović rekao kao mu se može uvek obratiti ako joj zatreba nešto od njega.

Stjuardesa je svog još uvek bračnog druga u jednom momentu uhvatila za ruku, a on se brže-bolje pomerio od nje. Na svu sreću ovo nije videla Luna Đogani, koja je odmarala u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nekoliko minuta kasnije, Kija i Sloba seli su za sto gde su bili Milan Milošević i Marko Janjušević Janjuš. Novinar je delio savete da bi najbolje bilo da ljubavni trougao otvori kafić kada izađe iz "Zadruge" i da svi zajedno lepo žive. Njih dvojica nastavili su Slobu da ispituju o tome kakva je Kristina i kako je ranije izgledala, a pevač je rekao da je njegova žena super građena.

Foto: RTV Pink

Nikada ona nije bila debela. Uvek je bila ovakva. Super je građena - kratko se Sloba prisetio tela svoje nekadašnje ljubavi.

PROČITAJTE: KRISTINA KOCKAR PROPEVALA O S*KSU SA SLOBOM: Znači mi kao semafor u igrici! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'