AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

Prethodne noći u studiju televizije Pink voditelj Ognjen Nestorović vodio je intervju sa drugoplasiranom učesnicom prve sezone "Zadruge" Lunom Đogani. Mlada modna blogerka biće stanarka Bele kuće i u drugoj sezoni ovog rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na našim prostorima.

Foto: Pink.rs

Pre nekoliko dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Đoganijeva išla na saslušanje u policiju zbog optužbi jednog gledaoca da je fizički zlostavljala svog tadašnjeg dečka, Slobodana Radanovića. O ovoj temi Luna je govorila i prethodne noći, ali je objasnila da se situacija sada već smirila.

Ja sam dobila poziv od policije, bila sam saslušana u Pećincima, zato što me je jedan od gledalaca optužio da sam zlostavljala Slobodana Radanovića 13.06, da sam ga jadnog maltretirala, da je imao telesne povrede od mene, da je išao u bolnicu, da je on tu bio sav mali jadan, nikakav, mršav. Nije mi bilo svejedno, ali mi je malo bilo i smešno. To je bilo par udaraca, od mene koja imam 60 kila na njega koji ima 100 i nešto, mislim da je to nije bilo fizičko zlostavljanje. Ako je imao telesne povrede od mene, ja se stvarno izvinjavam. Ja znam da to nije bilo tako, pojavila sam se, nisam imala od čega da bežim - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Modna blogerka je navela da je policija kontaktirala i Radanovića, koji je, kako saznajemo, stao u njenu odbranu i nije želeo krivično da je goni.

Ja sam dala izjavu da smo mi bili u emotivnoj vezi, da smo imali svakodnevne svađe i da je došlo do fizičkog kontakta. Nije bio u bolnici, nije imao nikakve povrede ozbiljno da bi to neko prijavljivao. Mnogo su se gore svađe dešavale, pritom je on imao mnogo gore svađe sa nekom drugom osobom pa se to nije prijavljivalo. Ja mislim da je to završeno, pojavila sam se, dala sam izjavu, čovek je odgledao snimak, mislim da su kontaktirali i Slobu. To je sada sve rešeno - istakla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: JECAO JE! Gordana otkrila šta je sve njen suprug preživeo dok je ona sa ćerkom bila u Zadruzi i šta ju je IZLUĐIVALO KOD OSTALIH UČESNIKA! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'