AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

Mlada modna blogerka Luna Đogani, koja je uzburkala domaću javnost vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", odlučila je da se publici predstavi i u drugoj sezoni ovog programa koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Ona je prethodne noći bila gošća voditelja Ognejna Nestorovića u studiju televizije Pink, a ovom prilikom otkrila je sve o svojoj bivšoj ljubavi ali i o učešću u novoj sezoni projekta ružičaste televizije.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je otkrila i detalje posete Slobinim roditeljima, Draginji i Dušanu Radanoviću, koja se dogodila pre nekoliko nedelja, kada je Đoganijeva otišla na rođendan pevačeve mame.

Ja sam takav čovek. Sinoć sam bila i kod Miljane. Ja kad nekome nešto obećam, ja to i ispunim, ne zaboravljam ljude koji su bili uz mene i koji su me podržali. Pogotovo takve ljude kao što su Draginja i Dušan. To je bilo ono moje za kraj, otišla sam da ih vidim za rođendan, ispoštovala ih i to je to. Bilo je to emotivno, teško je. Ipak sam ušla u tu kuću u kojoj je Sloba odrastao, on nije tu, ja sam sa njima. Njih kao da znam ceo život, ali kuća nije. Bilo mi je jako lepo, uživala sam i mnogo mi je drago što sam bila i mislim da bih se jako pokajala da nisam otišla - rekla je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna odgovorila na Kijine PROZIVKE UPUĆENE Anabeli, a evo šta joj je poručila! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Draginja Radanović

#Dušan Radanović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'