AKTUELNO

Atmosfera je na zavidnom nivou.

Novopečena mama Miljana Kulić je 27. jula donela na svet dečaka Željka, a u čast njegovog rođenja, ona je večeras priredila gala slavlje u svom porodičnom domu u Nišu. Ovu proslavu su upriličili bivši zadrugari koji su poneli dobro raspoloženje, ali i poklone za slavljenika.

Foto: Pink.rs

U toku emisije "Zadruga - Narod pita" kamera je na nekoliko minuta "odlutala" do Niša, pravo na slavlje porodice Kulić, gde je bio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević, koji je sa prisutnim gostima porazgovarao o atmosferi koja vlada, ali i o tome kakve želje imaju za mališana.

Foto: Printscreen Youtube

Prva koja se obratila milionskom auditorijumu bila je ponosna mama, koja je zadovoljna odazivom njenih prijatelja.

Uzbuđena sam zbog rođenja mog sina. Ja sam pozvala sve ljude koji su meni dragi, a došli su oni kojima sam ja draga. Meni je srce puno - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Sara Reljić je došla na proslavu u društvu svoje majke Indire Reljić, a ona je novinaru našeg portala otkrila kako se provodi i šta je poklonila Miljaninom prvencu.

Predivno je ovde u Nišu. Kupili smo odelo za Željka i jednu knjižicu. Ja nikada ne bih propustila rođenje deteta. Meni je drago što me je Miljana pozvala - rekla je uzbuđeno Pinkova zvezda.

Foto: Printscreen Youtube

Pored nje, i Milica Dugalić je želela je bila počasna gošća na ovom slavlju, a evo šta ona kaže o mezimcu porodice Kulić.

Željko je kao pahuljica, toliko lep. Raduju me svi zadrugari, atmosfera je fenomenalna. Željko je toliko nežan i lep, a njegova baka Marija je rekla da sam ja prva koja ga je videla, a da nisam iz porodice. Poljubila sam ga, mirna je beba, prekrasan je - rekla je Milica.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: GEOGRAFIJA JOJ NIJE JAČA STRANA! Luna napravila PEH zbog kog joj se SVI SMEJU, pa brzinom svetlosti uklonila dokaz! (FOTO)

Kako je izgledala atmosfera na ovoj proslavi, detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Darko Tanasijević

#Milica Milisavljević Dugalić

#Miljana Kulić

#Sara Reljić

'