AKTUELNO

Atmosfera na zavidnom nivou.

Vladan Vojnović Vojke je nakon samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija "Zadruga" rešio da se posveti karijeri i snimi novu pesmu pod nazivom "Non stop". Naime, on je sa svojim drugom i kolegom Andrejom SaljnIkovim, poznatijim kao Palke odlučio da ukrsti glasove, energiju i snimi duetsku pesmu.

Foto: Pink.rs

Njih dvojica su se našli u Ostrožnici, mestu nadomak Beograda, kako bi snimili deo spota za gore pomenutu numeru. Vojketu je bezuslovnu podršku pružila i devojka Sara Reljić koja je sve to ispratila.

Željno smo iščekivali da Vojke izađe i konačno izbacimo pesmu. Pesma je već mesecima hit po beogradskim klubovima. Pesme ,,No-no" i ,,Non stop" se vrte po klubovima i to je pokazatelj da će da eksplodira naročito posle Zadruge i mislim da će čekanje da se isplati. Zadrugom smo napravili veću podlogu za nešto što smo već imali. Spot snimamo u supermarketu zbog simbolike, Đans muzika radi non stop kao i supermarket - rekao je Palke.

Pored toga, Palke večeras ima pune ruke posla. Naime, on se dogovorio sa Ognjenom Amidžićem da snime kadrove za svoju duetsku pesmu.

Kakav je autfit Vojke izabrao i šta je to pripremio za svoje fanove, ostaje da saznamo. Ekipa portala Pink.rs je bila na licu mesta, a fotografije ispod teksta govore o atmosferi koja je vladala neposredno pred snimanje.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: NOVINARSKA GLAD JE PRORADILA U MENI: Dušica Jakovljević OVO OTKRILA o Kiji i Slobi! (VIDEO)

R. L. / D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'