AKTUELNO

Porodica ju je podržala u ovome!

Nakon što se udala za Filipa Živojinovića, popularna pevačica Aleksandra Prijović ostala je u drugom stanju, a vest da je trudna brzo se proširila zbog čega je dobila veliki broj čestitki.

PROČITAJTE: DOBRO DOŠLI KUĆI! Voditeljku Pinka i njenog naslednika nakon izlaska iz porodilišta dočekalo veliko iznenađenje! (FOTO)

Foto: Instagram

Trudnoća protiče u najboljem redu, a Prijovićeva još uvek nema nameru da se povuče iz javnog života i na neko vreme zaboravi estradu, a ona je ostala trudna u trenutku kada se najmanje nadala.

Izvor i blizak prijatelj pevačice i njenog supruga izjavio je za medije da Aleksandra trenutno vredno radni na novim pesmama kako bi posle porođaja mogla da se posveti bebi i da bi publika bila u prilici da uživa u njenim numerama.

Kako izvor tvrdi, pevačica je dobila veliku podršku od strane svojih roditelja, majke Borke Mihajlović i oca Nedeljka Prijovića, kada je ova odluka u pitanju.

Stalno su na vezi sa Aleksandrom, daju joj savete u vezi sa trudnoćom, a Aleksandra ih rado usvaja. Svi joj govore da mora ishranu da promeni i da izbegava nastupe u lokalima u kojima nije dobra ventilacija zbog dima - govori izvor blizak Aleksandri Prijović.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'