AKTUELNO

Pop zvezda Ana Nikolić smatra da njen uspeh u 2016. godini niko nije nadmašio.

Može se reći da će pop zvezdi Ani Nikolić 2016. godina ostati u najlepšem mogućem sećanju - pevačica se ovog proleća udala za svog izabranika Stefana Đurića Rastu, postala članica žirija najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat" i objavila studijski album "Labilna" koji je u rekordnom roku oduševio region i postigao neverovatan uspeh.

Foto: undefined

Iste godine je i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objavila album "Autogram" koji je oborio sve rekorde slušanosti - sve nove pesme su odmah po objavljivanju postale hitovi, ali Ana se, ipak, vodi mišlju da je svakom svoje "čedo" najdraže, pa tako smatra da je njen album "Labilna" publika ove godine najbolje prihvatila.

- Ove godine sam objavila najuspešniji album, ne samo u mojoj dosadašnjoj karijeri već uopšte na estradi. Pa, jeste tako. To je činjenica - samouvereno je rekla Ana, koja nije promenila mišljenje ni kada se prisetila da je 2016. svoj album objavila i Ceca Ražnatović.

Foto: YouTube screenshot

To je moje objektivno mišljenje o svim albumima koji su se pojavili. Moje pesme su najbolje. Kao neko ko se bavi muzikom iznosim svoj stav. Ako će se neko naljutiti zbog toga, neka se ljuti! Ja se nikad ne bih naljutila ako je nešto činjenično stanje - objasnila je Ana.

Ceca kod kuće sluša Anu

Nakon Anine izjave, mnogi očekuju da će dve pevačice zaratiti. Ipak, uzmu li se u obzir Cecine ovogodišnje izjave o Nikolićevoj, kao i to da se njih dve i te kako poštuju, vlasnica mnogobrojnih hitova se neće naljutiti zbog ove izjave svoje mlađe koleginice.Naime, Ceca je ove godine na sva usta hvalila Anin album, kojim je oduševljena - više puta je izjavljivala da su svi članovi porodice Ražnatović "odlepili" za Aninim hitovima, a da Cecina ćerka Anastasija želi da njen debitantski singl bude urađen baš po uzoru na Anine pesme koje su donele nov i moderan zvuk.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'