AKTUELNO

Pevačica priznala kako bi se postavila da je bila u Slobinoj i Luninoj situaciji.

Teodora Džehverović, mlada pevačica je u rijaliti "Zadrugu" ušla kao zauzeta devojka. Naime, ona je bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ipšom. No, uprkos tome, ona se u Beloj kući zaljubila u manekena Anđela Rankovića i otpočela novu romansu.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to su njeni cimeri Slobodan Radanović i Luna Đogani imali veoma loše iskustvo, te se u rijaliti uselila i pevačeva supruga Kristina Kockar, voditelj Ognjen Amidžić ju je upitao kako bi se ona postavila u situaciji da joj se desilo da njen dečko uđe u rijaliti.

Trudila bih se da ne pravim gluposti, haos i scene kakve su oni pravili. Ja sam rekla da ne bih volela da budem u njihovoj koži. Razmišljala sam o tome i u jednom trenutku sam i mislila da će se to desiti. A da se to desilo, isključivo bih se prema njemu postavila kao prijatelj i potrudila se da to rešim na najbolji mogući način - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMALA SAM VELIKU TREMU: Matora UPOZNALA Sanjinu mamu, a evo šta joj je KUPILA i kako je prošao njihov prvi SUSRET! (FOTO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'