AKTUELNO

Priznala kako se zaista oseća.

Sloba Radanović ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao oženjeni pevač, međutim on je posle nekoliko dana prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani.

Kada se Luni i Slobi u Zadruzi pridružila njegova žena, Kristina Kija Kockar, ovaj ljubavni trougao postao je glavna tema u Srbiji.

Foto: TvPink Printscreen

Iako niko ne bi očekivao prijateljski odnos između Kije i Lune, one su prethodne noći to demantovale. Njih dve su sele u pab luksuznog imanja nadomak Beograda i otvorile dušu jedna drugoj.

Ja bih život dala za njega, i sada bih dala život za njega. Ovo sa Andrijom ne može nikako da se poredi sa njim, u ovom trenutku, ne znam za kasnije. Sve bih učinila za njega. Postoji taj morbidni romantizam u meni, ja ću za svog muža sve da učinim, pa čak da ga pustim da bude srećan - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je pokušala da objasni Kristini u čemu je bila njena greška kako istu ne bi više nikada ponovila.

Nemoj da dozvoliš nikad više da se toliko prepustiš i toliko da radiš sve umesto nekoga - rekla je blogerka.

Ipak, Kockareva ju je odmah prekinula i naglasila da će se Luni ista situacija desiti sa Radanovićem, jer on ne može neke svoje greške da ispravi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA HTELA TAJNI SASTANAK SA ĐEKSONOM, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Nemoj to da govoriš, jer ćeš doći ti u tu situaciju. Ja ga znam i te kako, znam šta tačno misli i šta oseća. Zato sam i rekla da nećete opstati, pre ćete raskinuti zbog toga nego što ćeš saznati da te je prevario. On ni ovde ne koristi sve što može. On dozvoljava da njegov privatan život utiče na poslovni, ne zna to da odvoji. To je dobro za svaku osobu, ali on nije takav. Da je bio fer prema meni, ja bih mu pomogla i ovde. Bila sam spremna da samo potvrđujem ono što on govori, a pošto nije bio fer, onda sam odlučila da iznesem istinu. To je bila moja greška i u braku, stavljala sam njega ispred svega - rekla je Kija.

Kako je izgledala ova njihova diskusija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'