AKTUELNO

Nastojaće da ostvari sve snove svojoj ćerkici Anđelini, koju je u novembru 2015. godine dobio u braku sa suprugom Aleksandrom.

Popularni pop pevač Bojan Vasković, frontmen "Leksington" benda, svaki svoj slobodan trenutak koristi za uživanje sa ćerkicom Anđelinom, koja će ove jeseni napuniti tri godine. Iako je mala, pevač je uočio da njegova naslednica već sada ima muzički talenat.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

- Primetio sam, već ima talenat za muziku. Ima sreću da joj i mama peva isto jako lepo, neka povuče malo na nju, malo na mene, ja ću biti srećan - iskren je Boki koji, inače, retko kada govori o svom privatnom životu. Mi smo ga, ipak, pitali da li bi podržao ćerku ukoliko bi jednog dana odlučila da pođe očevim stopama i počne profesionalno da se bavi muzikom.

- Podržao bih je. Nije ovo lak posao, sama noć kao noć, da je čovek budan do kasno... Ali, ima mnogo više lepših strana nego ružnih - objasnio je pevač, a potom dodao da bi dao sve od sebe da svojim korisnim savetima potencijalnu karijeru svoje mezimice učini što lakšom i lepšom.

Foto: Promo

- Znao bih da je usmerim i posavetujem na pravi način, mogla bi u potpunosti da uživa u svetu muzike - zaključio je popularni pevač.

D. Tanasijević

#Aleksandra Vasković

#Bojan Vasković

#Lexington bend

'