AKTUELNO

Cecina mezimica nedavno je postala zaštitno lice jednog modnog brenda, a bunde koje ona promoviše iskopirane su u milionskom broju od strane kineskih proizvođača jeftine robe.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović zaštitno je lice modne kuće ''Inverno Caldo'', a ovogodišnji modeli izazvali su veliku pažnju, pa su kineske robne kuće nedavno počele da proizvode kopije jednog od najprodavanijih modela.

Naime, samo mesec dana od spektakularne revije na kojoj je predstavljena nova kolekcija za jesen-zimu 2016. i 2017. godine u Beogradu, koju su ispratile brojne popularne ličnosti, ali i mediji širom sveta, pojavile su se kopije.

Kineske kompanije uspele su da iskopiraju ovaj model i to poprilično loše, a ovakve kreacije sada mogu da se nađu čak i putem Fejsbuka i Instagrama u okviru onlajn prodaje. Iako su se trudili da bunda bude skoro ista, neki detalji su im, ipak, promakli. Razlika je u kroju i kvalitetu materijala koji je očigledan.

Oni koji žele da poseduju kvalitetno krzno sigurno neće pogrešiti kada je razlika ova dva modela u pitanju.

U želji da čujemo Anastasijin komentar na očiglednu svetsku popularnost kampanje koju je odradila pozvali smo lepu Cecinu kći koja je već upoznata sa celom situacijom odgovorila:

- Od početka smo bili sigurni da će bunde postići veliki uspeh i biti zapažene ne samo kod nas nego i u svetu, ali ovo je prevazišlo sva naša očekivanja. I mada se na ovaj način ''Inverno Caldo'' pridružio svetskim brendovima koje kopiraju, poput ''Luj Vitona'', ''Šanela'', ''Dolče i Gabane'' i drugih, činjenica ostaje da se kvalitet ipak prepoznaje, da je razlika više nego očigledna... Sigurna sam da će svako ko drži do sebe nositi original – rekla je Ražnatovićeva.

A za sve koji ne znaju kako izgledaju kopije ovih bundi, jedan od primera je na fotografiji ispod.

Foto: Facebook

Autor: B. Radonić

#Anastasija Ražnatović

'