AKTUELNO

Osim što se njegova nova izabranica zove gotovo isto kao njegova bivša velika ljubav, ona je i jedna od manekenki koje su nosile bunde za koje je Ražnatovićeva zaštitno lice.

Iako je delovalo da će njihova veza potrajati, Anastasija Ražnatović rešila je da pre nekoliko meseci stavi tačku na dvogodišnju ljubav sa Kosatdinom Terzićem.

Nakon raskida, sin Zvezdana Terzića promenio je mnoge navike i potpuno se povukao iz javnosti.

Međutim, novu devojku nije mogao da dugo da drži podalje od medija.

Naime, Terzić je pre oko mesec dana uplovio u vezu sa manekenkom Anastazijom Čović.

Osim što se njegova nova izabranica zove gotovo isto kao njegova bivša velika ljubav, ona je i jedna od manekenki koje su nosile bunde za koje je Ražnatovićeva zaštitno lice.

I dok je Anastasija sedela u prvom redu, Anastazija je šetala pistom i već uveliko bila u vezi sa Kostadinom.

Jedan Terzićev drug otkrio je i kako se novopečeni par upoznao.

- Kostadin i Anastazija zvanično su se upoznali u jednom noćnom klubu, ali su se pre toga dopisivali na društvenoj mreži Instagram, onako neobavezno. Međutim, tek kada su se sreli oči u oči, počele su da sevaju varnice - rekao je blizak Kostadinov drug.

Ona se Kostadinu odmah dopala zbog fizičkog izgleda, a Anastaziji se dopalo to što se potrudio da je osvoji.

- On je sa drugarima komentarisao kako Čovićeva odlično izgleda, To veče su izašli u klub, pali su i poljupci i od tada su zajedno - završio je izvor.

Jurio Anastasiju iako je u vezi!

Proteklog vikenda Ražnatovićeva i Kostadin sreli su se u jednom klubu, gde je došla nakon Cecinog koncerta u Novom Sadu.Kako pričaju izvori koji su se našli u tom klubu, Kostadin je sve vreme jurio za Anastasijom, a kada je pokušao da je odvede u svoj separe, ona je to odlučno odbila.Zanimljivo je da je tada Terzić već bio u vezi sa Čovićevom.

Autor: M. Đurović

#Anastasija Ražnatović

#Anastazija Čović

#Devojka

#Kostadin Terzić

#Manekenka

#Veza

'