AKTUELNO

O njihovom nastupu svi pričaju!

Sinoć je održana treća po redu "Zadrugovizija" o kojoj danas bruji čitav Balkan! Milioni gledalaca pratili su direktan prenos sinoć na Televiziji Pink, a među brojnim nastupima ogromnu pažnju javnosti privukao je zajednički nastup supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar, koji su uprkos pevačevoj javnoj prevari, brojnim svađama i nesuglasicama, zajedno izašli na scenu i otpevali hit Cece Ražnatović i Saše Matića "Lažov notorni".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Njihov nastup propraćen je ovacijama i skandiranjem publike, a o tome kakav su utisak ostavili na gledaoce, ali i članove žirija, govori činjenica da su osvojili čak tri od ukupno četiri nagrade!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pobednicima su ih proglasili korisnici Fejsbuka, koji su u anketi na zvaničnoj stranici Televizije Pink glasali za Slobu i Kiju, a najveći broj poena dodelio im je kako stručni, tako i novinarski žiri. Ipak, Sloba nije prisustvovao dodeli nagrada, budući da se odmah posle nastupa sa suprugom Kristinom posvađao sa Lunom Đogani, koja mu je zamerila jer je pevao sa njom. Iako mu se posle nastupa raspoloženje naglo pogoršalo, nema sumnje da je uživao dok je delio scenu sa Kristinom, o čemu svedoče i paparaco fotografije našeg fotografa.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kija i Sloba su se sve vreme gledali, kako bi verno dočarali tekst duetske pesme koju su uživo izvodili, a u nekoliko navrata su im se iskrali i osmesi, o čemu svedoče i fotografije sa sinoćnjeg nastupa.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Inače, na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge", video-snimak njihovog nastupa za manje od 24 sata "zaradio je" blizu milion pregleda, što ga je svrstalo na visoku četvrtu poziciju liste snimaka u trendu na Jutjubu, kada je reč o korisnicima iz Srbije, a nastup o kojem bruji Balkan pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Saša Matić

#Slobodan Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'