AKTUELNO

Sjajna atmosfera vladala je na prvom snimanju novih "Pinkovih zvezda", koje će nadmašiti očekivanja milionskog auditorijuma TV Pink!

Juče je u kompleksu filmskih studija TV Pink u Šimanovcima počelo snimanje četvrte po redu, potpuno nove sezone "Pinkovih zvezda", gde su ovaj put svi talenti biti u igri! Kao što smo juče ekskluzivno objavili, u ovoj sezoni sudijske stolice zauzeli su glumac Srđan Žika Todorović, voditeljka Dušica Jakovljević, direktor CEBEF-a Damir Handanović, kao i pevači i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, koji su svoja mesta zauzeli jedno do drugog.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako su u nedavnim intervjuima u više navrata istakli da ne razgovaraju, te da su u isključivo poslovnoj komunikaciji, izgleda da nije baš tako, kao i da ih je novi, zajednički angažman dodatno zbližio. O tome koliko im prijaju zajednički trenuci i saznanje da će naredne mesece provoditi zajedno u studiju govore i paparaco fotografije nastale na jednoj od pauza tokom jučerašnjeg snimanja.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako su mnogi možda mislili da će vladati neprijatna, zategnuta atmosfera, Kija i Sloba dokazali su suprotno - sve vreme proveli su zajedno, u opuštenim i zanimljivim razgovorima, a romantične poglede i osmehe nisu uspeli da sakriju.

Kako će se snaći u ulozi sudija u novim "Pinkovim zvezdama", čije emitovanje počinje uskoro, ostaje da vidimo - a ukoliko vi mislite da posedujete talenat koji vas može dovesti do pobede i novčane nagrade u iznosu od tri miliona dinara, prijavite se! Rok za prijave ističe 1. marta!

D. T.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

#Slobodan Radanović

'