AKTUELNO

Prelomili i gledaoci i stanari!

Posle dve nedelje, ukućani rijaliti programa "Zadruga" koji obožava već mesecima ceo region, večeras su učestvovali u nominacijama. Stanari su birali između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića koji su odlukom Miljane Kulić postavljeni za potrčke, a upravo izborom ko će biti nominovan od njih dvoje, počele su i ove nominacije.

Foto: TvPink Printscreen

Većina ukućana u toku svog izlaganja reklo je da ne želi da razdvaja Lunu Đogani i Slobu Radanovića, jer već dugo blogerka spava sama u svom krevetu kao i da joj nedostaje pevač sa kojim je počela romansu iako je on oženjen, zbog čega je nominaciju od strane zadrugara dobila Slobina supruga Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Naravno da šaljem Kiju. Ja sam do sada pravdao Slobin postupak, jer se čovek zaljubio. Razumem i Kiju i nju nekada kapoiram. Zašto, što i kako. Kija je ovde postala neki tragičan lik. Meni je tu nje žao. Mislila je da može da kontroliše sve ovo, žao mi je kada je vidim da plače, ali sama se upetljala - rekao je Miki Đuričić, koji je poslednjih dana previše blizak sa Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Ja sam to očekivala. Slobodan je ovde od početka. Normalno je da su ljudi neki bliži sa njim. Ne ljutim se - rekla je Kristina Kockar, nakon što je njoj pripala nominacija od strane cimera.

Foto: RTV Pink

Nakon izlaganja Kristine Kockar, Slobodan Radanović izjavio je da ne bi voleo da njegova supruga ispadne i da mu je žao što će spavati na slami, nakon čega je ušao u svađu sa Miljanom Kulić.

Foto: RTV Pink

Pored ukućana, publika je odlučila da Kristini Kockar društvo u trci za ispadanje iz rijaliti programa "Zadruga" u izolaciji pravi Đomla Panamera, a ko će od njih zauvek napusiti najgledaniji TV format ikada na ovim prostorima, odlučuje publika svojim glasovima, a odluku ćemo saznati u nedelju veče na TV Pink.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'